Graphical user Interface v programu MATLAB - Bürger, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce obsahuje celkem 92 stran, na kterých je ukázána tvorba GUI. Práce začíná kapitolou o MATLABu. Po této kapitole se věnujeme tvorbě uživatelské aplikace, dále následuje Graphical User Interface. V další části diplomové práce se věnujeme tvorbě GUI, ve které si ukazujeme vzorový příklad pro vykreslení sinu a cosinu. Na závěr práce nalezneme věnování Dopplerovu jevu a jeho následný GUI.
Graphical User Interface in MATLAB