Marketingová komunikace vybraného podniku - Honyszová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat současný stav marketingové komunikace vybraného podniku. Následně je provedena analýza nástrojů marketingové komunikace společnosti. Na základě těchto poznatků bylo zpracováno doporučení pro tuto společnost do dalších let.
Marketing Communication Of a Selected Company
Keywords: Marketingová komunikace; Tchibo Praha; komunikace; přímý marketing; podpora prodeje; osobní prodej; reklama; public relations; online komunikace; Marketing communication; Tchibo Praha; communication; direct marketing; sales promotion; personal selling; advertising; public relations; online communication