Softwarová predikce neuropeptidů v nemodelových organismech - Moravcová, Martina (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá metodami, pomocí kterých se dají identifikovat neuropeptidy. Cílem práce je napsání skriptu, který by usnadnil vyhledávání kandidátních sekvencí vhodných pro predikci neuropeptidů a umožnil pracovat s rozsáhlejšími vstupními daty.
Software prediction of neuropeptides in non-model organisms