Financování pomocí úvěru - modelový případ - Mišáková, Eliška (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce "Financování pomocí úvěru-modelový případ" se zabývá úvěrovou problematikou. V první části jsou vyjmenovány jednotlivé druhy úvěrů a charakteristiky, které úvěr definují. Ve druhé části práce je vypracována analýza pro ohodnocení bonity a úvěryschopnosti klienta s následným poskytnutím dlouhodobého úvěru.
Financing by loans - model case
Keywords: Peníze; banka; úvěr; druhy úvěrů; úroková sazba; úvěrová smlouva; finanční a nefinanční informace; projekce cash flow; zajištění; monitorování; Money; bank; credit; types of loans; interest rate; credit agreement; financial and non-financial information; cash flow projection; funding; monitoring