Alternativní mateřské školy v Českých Budějovicích a jejím okolí - Vychytilová, Zlata (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce ''Alternativní mateřské školy v Českých Budějovicích a jeho okolí'' charakterizuje alternativní mateřské školy a srovnává je s alternativními mateřskými školami, které se nalézají v Českých Budějovicích a jeho okolí.
Alternative nursery in České Budějovice and its neighbourhood.
Keywords: alternativní; mateřské školy; Alternative kindergarten