Terapie nádorových onemocnění založená na ukotvení laminarinu na povrch nádorových buněk - Auerová, Marie (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit terapeutický efekt laminarinu a jeho ukotvení na povrch nádorových buněk. Tato studie se také zabývá možnou synergií s aktivací TLR založené na aplikaci LPS.
Therapy of cancer based on the fixation of laminarine to the surface of tumor cells
Keywords: laminarin; imunoterapie rakoviny; nespecifická imunita; laminarine; immunotherapy of cancer; nespecific immunity