Loutkové divadlo jako nástroj prevence sociálně patologických jevů v mateřské škole - Sedláčková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2012)
Ve své bakalářské práci se zabývám prevencí sociálně patologických jevů v předškolní výchově. Teoretická část je zaměřena na popis současného loutkového divadla, ale i jeho historie. Ve výzkumné části jsem zjišťovala vliv loutkového divadla jako nástroje prevence sociálně patologických jevů na děti v předškolní výchově a názory pedagogů na prevenci sociálně patologických jevů v mateřské škole.
Puppet Theatre as a Prevention Implement of Socially Pathological Phenomena in Nursery School
Keywords: Loutkové divadlo; prevence; sociálně patologické jevy; Puppet theater; prevention; social pathologies