Analýza mikroprostředí vybrané společnosti - Koudelková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem bakalářské práce na téma "Analýza mikroprostředí vybrané společnosti" je zjištění postavení společnosti Pivovar Protivín, a.s. na českém trhu za pomoci Porterova modelu pěti sil a zhodnocení ekonomicko-finanční situace za pomoci vybraných ukazatelů.
Analysis of the microenvironment companies
Keywords: analýza mikroprostředí; mikroprostředí; dodavatelé; konkurence; substituty; odběratelé; veřejnost; ukazatel; analysis of microenvironment; microenvironment; suppliers; competitors; substitutes; customers; public; indicator