Regionální trh vybranými bio komoditami: bio brambory, ovoce a zelenina - Tancerová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2014)
Analýza jihočeské ekologické produkce a distribuce "bio brambor, ovoce a zeleniny". Zaměření na faremní produkci, distribuční kanály, zpracovatelské využití a uplatnění na regionálním trhu (maloobchod, stravovací služby). Vymezení možností optimalizace výrobně distribučního řetězce, podmiňujícího širší zastoupení vybraných bio komodit na regionálním trhu.
Market of selected organic commodities (organic potatoes, fruit and vegetables)
Regional market selected commodities bio: bio potatoes, fruit and vegetables
Keywords: ekologické zemědělství; bioprodukt; biopotravina; ekologická produkce; distribuční kanály; trh