Oganizace výroby a kvality v podniku - Kissová, Beáta (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce s názvem "Organizace výroby a kvality v podniku" bylo posoudit, jak podnikové řízení a organizace napomáhají dodržovat kvalitu výroby. Byl představen proces výroby dvou vybraných produktů, postup výrobního toku a zázemí výroby ve vybraném podniku. Dále bylo popsáno řízení kvality u vybraných výrobků včetně náležitostí a norem, které jsou nezbytné při výrobě kosmetických produktů. Na základě zjištěných nedostatků byla navržena opatření ke zlepšení systému řízení kvality.
Organization of production and quality in the company
Keywords: výrobní proces; řízení kvality; certifikace; kosmetické výrobky; ISO normy; manufacturing process; quality management system; certification; cosmetic products; ISO standards