Vedení účetnictví a daňové evidence soukromě hospodařícího zemědělce, porovnání jejich vhodnosti pro aktuální podmínky hospodaření - Herianová, Halyna (Jihočeská univerzita, 2009)
Porovnání vedení účetnictví a daňové evidence soukromě hospodařícího zemědělce z hlediska spotřeby práce, finančního, daňového, přínosu pro řízení podniku a z hlediska omezení předpisy. Identifikace problematických situací a návrh možných úprav.
Accounting procedures and tax accounting in the farms, the advantageousness comparison in up-to-date management conditions
Keywords: soukromě hospodařící zemědělec; daňová evidence; účetnictví; porovnání; vhodnost; private farmer; tax evidence; double-entry bookkeeping; comparison; suitability