Tvorba kurikula pro výuku informačních technologií na 1. stupni základní školy - Balínková, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této diplomové práce je sestavit kurikulum pro výuku informačních technologií na 1. stupni základní školy. Tato práce je zaměřena na tvorbu výukových listů, a to na pracovní listy pro žáky a metodické listy pro učitele. Úlohy se týkají základů práce s počítačem a aplikací technologií v dnešní společnosti. Součástí práce je ověření vybraných úloh v praxi.
Creation of the information technology curricula at primary school