Evropské nástroje regenerace brownfields - Toušková, Eva (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem bakalářské práce je identifikovat a analyzovat nástroje regenerace brownfields v České republice a vybraných zemích EU a jejich následná komparace. Informace byly získány studiem odborné literatury, strategických dokumentů na národní a mezinárodní úrovni, mezinárodních směrnic/norem a závěrečných zpráv výzkumných projektů. Vlastní práce obsahuje popis jednotlivých nástrojů regenerace brownfields a srovnání jejich využití v ČR a ve vybraných zemích EU.
European tools for brownfields regeneration
Keywords: brownfields; regenerace; fondy EU; programy podpory; brownfields; regeneration; EU funds; support programs