Elektronky a jejich využití v nízkofrekvenčních zesilovačích - Čepička, Josef (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářské práce měla za cíl zpracovat poznatky týkající se elektronek, a to především jejich využití v nízkofrekvenčních zesilovačích. Po teoretické části zabývající se základními informacemi o elektronkách, je největší důraz kladen na kapitolu týkající se konstrukce elektronkového zesilovače, který byl sestrojen jako ukázkový výrobek k této práci. Dokumentace k tomuto zesilovači je podrobně popsána v kapitole 6.
Electronic tubes and their using in the low-frequency amplifiers
Keywords: elektronky; nízkofrekvenční zesilovače; elektronic tubes; low - frequency amplifiers