Datové úložiště pro potřeby JU - Kubeš, František (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce pojednává o implementaci inovace do datového úložiště pro potřeby zaměstnanců JU, která zvýší dostupnost z vnější sítě JU a umožní automatickou synchronizaci dat mezi koncovým zařízením a tímto úložištěm, se zaměřením na uživatelsky přívětivý přístup.
The datastorage for the university needs