Tvorba internetových aplikací s využitím framework jQuery - Oktábec, Michal (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá vyuţití frameworku jQuery pro vytváření webových stránek. Nejdříve bude vysvětleno, co to framework jQuery je a čím se liší od klasického JavaScriptu. Další části práce budou zaměřeny na syntaxi a způsoby pouţívání jQuery. Cílem je vytvořit první uţivatelskou příručku v českém jazyce.
Creation of web applications by using the Framework jQuery
Keywords: Tvorba webových stránek; JavaScript; jQuery; Ajax; příručka; Create web pages; JavaScript; jQuery; Ajax; manual; user guide