Řízení lidských zdrojů v organizaci Sportisimo s. r. o. - Horáčková, Štěpánka (Jihočeská univerzita, 2016)
Základem pro praktické zkoumání jsou teoretické definice, které říkají, co řízení lidských zdrojů obsahuje a jaké má jednotlivé části. Řízení lidských zdrojů zahrnuje celý proces od analýzy pracovního místa až po ukončení pracovního poměru. Práce popisuje současný model organizace řízení lidských zdrojů v konkrétním podniku a zaměřuje se na jeho efektivitu. Zkoumá celkovou míru spokojenosti zaměstnanců s tímto modelem za pomocí anonymního dotazníku. Mým hlavním cílem tak bylo získat přehled o tom, v jakých oblastech jsou zaměstnanci této společnosti spokojeni, ve kterých nikoliv a navrhnout změny, které pro podnik mohou být přínosné pro zajištění větší spokojenosti svých zaměstnanců.
Human Resources Management in Sportisimo Ltc.
Keywords: řízení lidských zdrojů; spokojenost zaměstnanců; anonymní dotazník spokojenosti; zaměstnanci; organizace; human resources management; employees satisfaction; anonymous questionnaire; employees; organization