Možnosti rozvoje cykloturistiky ve vybraném středisku cestovního ruchu - Packová, Sabina (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti rozvoje cykloturistiky ve vybraném středisku cestovního ruchu. Cílem práce je specifikace a analýza podmínek rozvoje cykloturistiky ve vybraném středisku cestovního ruchu a návrh možností jejího dalšího rozvoje. Byla zpracována literární rešerše, která sloužila jako teoretické východisko pro praktickou část práce. Na základě zjištěných informací, získaných prostřednictvím dotazníkového šetření a na základě možností vybraného střediska cestovního ruchu byly navrženy možnosti jejího dalšího rozvoje.
Possibilities of the cyclotourism development in the selected destination
Keywords: Cestovní ruch; cykloturistika; volný čas; Jihlava a její okolí; rozvoj; Tourism; cyclotourism; free time; Jihlava and its surroundings; development