Vztah genderu a cen spotřebního zboží - Popova, Anastasiia (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce je zaměřená na analýzu a zhodnocení vztahu genderu cílové skupiny a cen spotřebního zboží v různých obchodních řetězcích v České republice v rámci kategorií drogistického zboží a oblečení.
Gender and Prices of Consumer Goods
Keywords: cenotvorba; gender; cenové rozdíly; spotřební zboží; pricing; gender; price differences; consumer goods