CRM jako prvek optimalizace obchodních a marketingových aktivit - Vaněček, Jan (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce mapuje teoretická východiska problematiky řízení vztahů se zákazníky. V praktické části analyzuje současný stav řízení vztahů se zákazníky, dále marketingové a obchodní aktivity vybrané společnosti. Analýza se také zaměřuje na trh se systémy CRM, z kterých je následně vybrán nejhodnější systém pro danou společnost. Navrhuje jeho zavedení včetně vyčíslení přínosů i nákladů.
CRM as a system of business and marketing activities optimisation
Keywords: řízení vztahů se zákazníky; CRM systém; CRM; zákazník; implementace; věrnostní program; marketing; obchod; customer relationship management; CRM system; CRM; customer; implementation; loyalty program; marketing; business