Online soutěž v informatických znalostech pro žáky ZŠ a SŠ - Přibyl, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato diplomová práce se zabývá přípravou, tvorbou a vyhodnocením informatické soutěže pro žáky základních a středních škol, nazvanou Bobřík informatiky. Práce také obsahuje shrnutí stávajících obdobných soutěží z informatiky. Dále pak se snaží přiblížit a objasnit technické a organizační problémy spjaté s přípravou a průběhem této soutěže.
Online contest on informatics for secondary school students
Keywords: Soutěž; Bobřík informatiky; Bebras; statistika; soutěžní aplikace; Contest/competition; Informatics Beaver; Bebras; statistics; competition applications