Geogrfafické aspekty destinace cestovního ruchu - Tetiva, Martin (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá destinacemi cestovního ruchu a teoretickými přístupy k jejich studiu. Hlavním cílem práce je analýza spojená s problematikou pojmu ,,destinace cestovního ruchu'', která směřuje k zviditelnění nezastupitelné role geografie cestovního ruchu v teoretickém základu vzdělávání v tomto oboru.
Geographical aspects of a tourist destination
Keywords: destinace cestovního ruchu; cestovní ruch