Podniková kultura a její role v řízení lidských zdrojů - Král, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé diplomové práce bylo specifikovat rozhodující faktory podnikové kultury v zemědělském podniku a stanovit její role v oblasti řízení lidských zdrojů. Pomocí dotazníkového šetření, řízených rozhovorů, srovnávací metody a pozorování zanalyzovat podnikové prostředí a na základě výsledků stanovit a navrhnout vhodná opatření pro zlepšení podnikového prostředí, které by mělo napomoci ke zvýšení spokojenosti a zároveň efektivnosti zaměstnanců v podniku.
Corporate culture and its role in human resource management
Keywords: Podniková kultura; vzdělávaní; motivace; odměňování zaměstnanců; komunikace v podniku.; Corporate culture; education; motivation; remuneration of staff; communications within the enterprise.