Možnosti využití supervize v profesi vychovatele školní družiny - Kolářová, Jindřiška (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá otázkou, jakým způsobem může supervize podporovat profesní růst vychovatelů školní družiny. V první části je specifikována školní družina, jako prostředí, kde probíhá pedagogická činnost vychovatele školní družiny. Dále je popsána osoba vychovatele školní družiny, jeho schopnosti, dovednosti a činnosti, které ve své praxi vykonává. Další část práce je věnována supervizi, jejím cílům, druhům a funkcím. V závěrečné části dochází k aplikaci jednotlivých funkcí supervize na pedagogickou činnost vychovatele školní družiny a k hledání možných přínosů pro profesní růst vychovatele školní družiny.
Possibilities of the supervision's use for the profession of the after school center's educator
Keywords: školská zařízení; školní družina; vychovatel školní družiny; profesní růst; supervize; funkce supervize; school institutions; after-school centre; educator of after-school centre; professional growth; supervision; supervision's functions