Analýza potřeb zákazníků ve vztahu k podnikatelskému záměru - Maříková, Monika (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je vytvoření podnikatelského záměru na základě potřeb zákazníků
Analysis of customers´ needs in relation to business plan
Keywords: podnikatelský záměr