Využití DGGE k popisu interakce mezi padlí dubovým Erysiphe alphitoides a společenstvem mikromycet ve fyloplánu dubů letních - Michálek, Jan (Jihočeská univerzita, 2012)
Erysiphe alphioides je celosvětově rozšířeným původcem padlí dubů. Tato práce se zabývá využitím molekulárních metod pro studium společenstva mikromycet na listech dubů letních napadených parazitickou houbou.
Employment of DGGE to describe an interaction between the oak powdery mildew Erysiphe alphitoides and a community of micromycetes in phylloplane of pedunculate oaks
Keywords: Erysiphe alphitoides; mikromycety; ITS; DGGE.