Inovace produktu rekreačního střediska Častoboř v turistické oblasti Střední Čechy - jihovýchod - Vokrouhlík, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce byla specifikace nabídky zkoumané turistické oblasti a analýza stávajícího produktu rekreačního zařízení Častoboř, komparace se službami podobných zařízení. Na základě výsledků provedených analýz pak doporučení pro další rozvoj služeb zkoumaného rekreačního zařízení. Informace jsem získával nejen ze sekundárních zdrojů, ale také pomocí rozhovorů s vedoucím a majiteli rekreačního zařízení.
Product Innovation of Častoboř resort in tourist area Střední Čechy - jihovýchod
Keywords: inovace; produkt; rekreační zařízení; turistická oblast; innovation; product; leisure facilities; tourist area