Řízení lidských zdrojů ve vybraných středních školách - Kuchařová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá řízením lidských zdrojů na středních školách. Cílem práce je zhodnocení systému řízení lidských zdrojů ve vybraných středních školách a navržení změn vedoucích ke zlepšení současného stavu. V práci je použita dotazníková metoda a rozhovory s řediteli škol.
Human Resource Management in Selected Secondary Schools
Keywords: řízení lidských zdrojů; personální činnosti; vedení; odměňování; hodnocení práce; zaměstnanec; motivace; zaměstnanecký dotazník; human resource management; personal activities; leadership; remuneration; job evaluation; employee; motivation; employees questionnaire