Hra jako diagnostický prostředek - Valíková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se zabývá představením hry jako prostředku k rozvoji klíčových kompetencí. Dochází zde k vymezení důležitých pojmů, potřebných pro zpracování praktické části práce. Ta pak pojednává o tom, zda je možno dlouhodobým působením, opakováním vhodně zvolených her a soustavnou prací s dětmi, dosáhnout posunu úrovně komunikace a spolupráce v kolektivu.
The game like a diagnostic fool
Keywords: hra; sociální dovednosti; klíčové kompetence; spolupráce; komunikace; pedagogická diagnostika; games; social skills; key competences; cooperation; communication; pedagogical diagnostics