Adaptace dítěte v mateřské škole - Štolová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce seznamuje s pojmem adaptace, tedy postupným vývojem dítěte během nástupu do mateřské školy. Poukazuje i na průběh adaptace a její následky. Faktory ovlivňující proces adaptace, řešení problémů. Prozmat rodičů.
ADAPTATION OF A CHILD TO KINDERGARTEN
Keywords: Dítě; adaptace; rodina; mateřská škola; vývoj.; Child; adaptation; family; kindergarten; child evolution.