Finanční podpory hospodaření v zemědělské obchodní společnosti - Čásenská, Julie (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce bylo posoudit vliv finančních podpor na hospodaření vybrané zemědělské obchodní společnosti, na základě zjištěných výsledků zhodnotit strukturu hospodaření a navrhnout opatření ke zlepšení.
Financial support for farming in an agricultural trading company
Keywords: zemědělství; náklady; kalkulace; finanční podpora; agriculture; costs; calculation; financial support