Hodnocení činnosti marketingového manažera ve vybraném podniku - Kořínek, Pavel (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce je definování činností marketingového manažera, jejich zhodnocení a následné stanovení návrhu ke zlepšení v podniku Spojené kartáčovny. Tato společnost se zabývá především výrobou úklidových prostředků pro domácnost, produktů dentální hygieny a natěračských a malířských potřeb.
Evaluation of a marketing manager activities in a selected company
Keywords: Marketing; strategický marketing; marketingové řízení; propagace; Marketing; strategic marketing; marketing management; propagation