Přehled revitalizací mokřadů v rámci Operačního programu Životní prostředí - Jirka, Petr (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato práce se zabývá rešerší mokřadů a jejich revitalizacemi a také informacemi o provedených projektech hrazených OPŽP za programové období 2007-2013. Cílem práce je shromáždit informace o provedených projektech revitalizací mokřadů hrazených z OP Životní prostředí.
Survey of wetland restoration projects in the frame of the EU Operation programme "Environment"
Keywords: mokřady; revitalizace; rašeliniště; vodní toky; tůně; wetlands; revitalization; peat bogs; watercourses; pools