Analýza uplatnění absolventů ZF JU na trhu práce - Dušek, Radim (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé práce bylo zjistit, jak se na trhu práce uplatnili absolventi Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, kteří ukončili své studium v letech 2001 a 2002. Celý výzkum byl koncipován tak, aby bylo možno zjistit, jak absolventi hodnotí svou studijní dráhu na ZF JU, jaký byl jejich přechod ze školy do praxe a zda jim vystudovaný obor poskytl dostatečné kompetence pro úspěšné uplatnění na pracovním trhu.
ACHIEVEMENT IN JOB MARKET OF THE GRADUATES OF ZF JU
Keywords: Absolventi ZF JU; trh práce; uplatnění; Graduates of ZF JU; job market; achievement