Klastry v Jihočeském kraji a Horním Rakousku - Grygarová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Klastry jsou jednou z možností rozvoje a zvýšení konkurenceschopnosti MSP. Jejich tvorba přispívá i k rozvoji regionu.
Clusters in the South Bohemian Region and in Upper Austria
Keywords: klastr; konkurenceschopnost; spolupráce; MSP; rozvoj klastrů; region; cluster; cluster formation; cooperation; region