Projektové řízení ve vybrané firmě - Šarvaic, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Diplomová práce se zabývá projektovým řízením ve firmě TSE Electronics s. r. o., konkrétně analýzou vybraného projektu, který se zaváděl do sériové výroby během let 2020 a 2021. V práci jsou pro analýzu, mimo emailové komunikace, využity poznatky od vedoucích zaměstnanců podniku i autorem nabyté informace při vykonávání běžných pracovních činností. V literární rešerši je pozornost věnována projektovému řízení, projektu a dále také systému řízení kvality v automobilovém průmyslu, jelikož se vybraná firma primárně zaměřuje na výrobu pro tento průmysl, který má určitá pravidla a normy. V praktické části je čtenářům představen vybraný podnik, jeho organizační struktura a současná směrnice projektového řízení. Součástí je také přiblížení současné obtížné situace v dodavatelském řetězci automobilového průmyslu v souvislosti s pandemií covidu-19. Dále je popsáno a zhodnoceno řízení na daném projektu, který je nyní již úspěšně zaveden do sériové výroby. V neposlední řadě je autorem pro firmu navrženo několik změn, které by mohly vést k optimalizaci procesu a zlepšení.
Project management in selected company
Keywords: projekt; projektové řízení; projektový manažer; vzorky; automobilový průmysl; firma; podnik; zákazník; project; project management; project manager; samples; automotive industry; firm; company; customer