Individuální plánování u seniorů v Centru sociálních služeb - Fleischhackerová, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá teoretickými východisky pro individuální plánování a zaváděním těchto teorií do praxe. Teoretická část charakterizuje specifika sénia, způsoby komunikace se seniory a různé pohledy na individuální plánování. Praktická část obsahuje charakteristiku individuálního plánování v Cetnru sociálních služeb Staroměstská. Centrum sociálních služeb je příspěvková organizace Statutárního města České Budějovice a poskytuje sociální služby seniorům z Českých Budějovic. Individuální plánování v Centru sociálních služeb je realizováno prostřednictvím ošetřovatelského, rehabilitačního a aktivizačního plánu.
Individual Planning by Seniors in Centre of Social Services
Keywords: senioři; individuální plánování; centrum sociálních služeb; komunikace se seniory; aktivizce; seniors; individual planning; centrum sociálních služeb; communication with seniors; free-time activities