Aplikace Modelu excelence EFQM ve vybrané organizaci - Rozsypalová, Antonie (Jihočeská univerzita, 2012)
V diplomové práci je popsán rostoucí význam kvality a managementu kvality. Jednou z koncepcí managementu kvality je Total quality management. Evropskou metodou TQM je Model excelence EFQM. Je to nástroj pro komplexní řízení kvality. Diplomová práce popisuje aplikaci modelu v ČSÚ a porovnává výsledky, které díky jeho používání od roku 2002 organizace dosáhla.
Application of EFQM Excellence Model in the Selected Organization
Keywords: ČSÚ; kvalita; management kvality; TQM; EFQM; sebehodnocení; anketa; ČSÚ; quality; quality management; TQM; EFQM; self-image; survey