Dojížďka studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích za studiem - Štádlerová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem této práce je analýza bydliště studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Celá studie je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje seznámení s literaturou k danému tématu, metodické poznámky a socioekonomickou charakteristiku Jihočeského kraje. Praktická část se zabývá dojížďkovými směry za studiem na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity. Součástí praktické části je zároveň případová studie studijního oboru Geografie pro veřejnou správu, která analyzuje vývoj dojížďkových směrů právě za studiem tohoto oboru. Celkové výsledky potvrzují přirozený spádový region Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Commuting of the students of Pedagogical Faculty of University of South Bohemia in České Budějovice to study
Keywords: dojížďka za studiem; Pedagogická fakulta Jihočeské Univerzity; Jihočeský kraj; studium; region; obec; Commuting to study; Pedagogical Faculty of University of South Bohemia; South Bohemia Region; study; region; village