Komunikační mix firmy - Klouzalová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce byla vypracována na téma Komunikační mix firmy. Vybranou společností bylo SOME Jindřichův Hradec s. r. o. Práce je rozděla na teoretickou a praktickou část. V teoretické částí je popsaná daná problematika za pomoci odborné literatury. V praktické části je popsán komunikační mix firmy a dále jsou navržena jeho zlepšení.
Communication mix of the company
Keywords: komunikační mix; marketing; reklama; podpora prodeje; osobní prodej; přímý prodej; public relations; communication mix; marketing; advertising; sales promotion; personal sale; direct sale; public relations