Strukturveränderungen in der Budweiser Filiale von Schenker GmbH nach dem EU-Beitritt der Tschechischen Republik - Rychnavská, Michaela (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této bakalářské práce je nastínit čtenářům proces, který probíhá v odvětví přepravních služeb. Jaké kroky, dokumenty, jaká legislativa byla nutná před vstupem České republiky do Evropské unie a co vstup znamenal pro české obchodníky a celý tento proces. Tato práce je zaměřena na strukturu firmy a strukturu filiálky v Českých Budějovicích, historii firmy a veškeré legislativní změny, které proběhly a jaký dopad měly tyto změny na jednotlivá oddělení filiálky a jak se tyto změny objevily na obchodu jako takovém.
Structural change in the branch of Schenker České Budějovice after the Czech Republic joined the European Union
Strukturální změny v českobudějovické pobočce firmy Schenker spol. s r.o. po vstupu České republiky do Evropské unie
Keywords: strukturální; analýza; firmy; structural; analysis; company