Úvod do programu GeoGebra - Novotný, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce na téma Úvod do programu GeoGebra bylo vytvořit několik ukázkově řešených příkladů a instruktážních videí. Na začátku práce je seznámení s jednotlivými prostředími programu. Následují ukázkově řešené příklady, ve kterých je obsažena větší část témat potřebných pro základní práci s programem GeoGebra. Instruktážní videa se zabývají tématy, kterým nebyl dán dostatečný prostor v řešených příkladech.
Introduction into GeoGebra
Keywords: GeoGebra; geometrie; řešené příklady; GeoGebra; geometry; solved examples