Komplexní rozvoj doprovodné infrastruktury cestovního ruchu na Hlubocku - Slabá, Barbora (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá komplexním rozvojem doprovodné infrastruktury pro sportovně-rekreační aktivity. Cílem práce je provedení analýzy nabídky a poptávky cestovního ruchu na Hlubocku. Zvýšený důraz je kladen na analýzu doprovodné infrastruktury pro aktivní trávení volného času návštěvníků. V závěru práce jsou předloženy vlastní návrhy a doporučení na modernizaci a dobudování doprovodné infrastruktury pro zvýšení komfortu, bezpečnosti a technického standardu sportovní a rekreační vybavenosti v řešeném území. Dále je představen návrh ideálního produktu cestovního ruchu s ohledem na požadavky a přání návštěvníků, a to na základě výzkumu a řízených rozhovorů.
The complex development of accompanying infrastructure of tourism in Hlubocko area
Keywords: cestovní ruch; infrastruktura cestovního ruchu; sportovně-rekreační aktivity; marketingový výzkum; Hluboká nad Vltavou; tourism; tourism infrastructure; sports-leisure activities; marketing research; Hluboká nad Vltavou