Řízení kvality - audit produktu z pohledu zákazníka - Buchlovičová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce se zabývá jakostí, systémem řízení jakosti, ISO normami, auditem produktu. V praktické části je charakterizována vybraná firma, zavedení ISO norem v této firmě. Dále se zabývám vytvořením pokynu: Sledování kvality na pracovišti. Další část práce se zabývá charakteristikou sledovaných parametrů výrobku a následné použití metody FMEA. V závěru práce zjistím hodnoty produktů pro zákazníka a navrhnu metodiku pro zjištění jejich spokojenosti.
Management quality - The customer view of a product audit
Keywords: jakost; systém jakosti; management jakosti; audit; ISO norma; produkt; implementace; zákazník; metoda FMEA; vada; příručka jakosti; metodický pokyn; tým; rizikové číslo RPN; quality; quality system; management quality; audit; ISO standart; product; implementation; customer; method FMEA; stuck; quality atributes; guideline; team; risk number RPN