Uplatnění metod operační analýzy při optimalizaci dopravy - Kučerová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své práci využívám ekonomicko-matematické modelování dopravních situací k navržení optimální trasy mezi dodavateli a odběrateli. Konečným cílem je pak za pomoci simulace navrhnout firmě optimální vozový park.
Exercise of operational analysis methods in transport optimalization
Keywords: operační analýza; logistika; ekonomicko-matematický model; dopravní problém; vozový park; simulace; Vogelova aproximační metoda; operational analysis; logistics; mathematical simulation; transport situation; wagon stock; simulation; Vogel method of approximation