Analýza používání indikativu/subjuntivu v přípustkových větách v mluveném korpusu (CREA). - Leshtanska, Martina (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem bakalářské práce je použití indikativu a subjuntivu v přípustkových větách v mluveném korpusu Španělské královské akademie CREA. Práce, rozdělená do dvou částí, obsahuje analýzu odborných lingvistických publikací, po které následuje rozbor vzorků mluvených textů vybraných z korpusu.
Analysis of the use of the indicative / subjunctive in concessive sentences in the spoken corpus (CREA)
Keywords: Korpus; analýza; indikativ; subjuntiv; španělština; Corpus; analysis; indicative; subjunctive; Spanish