Analýza spokojenosti zákazníků s vybraným podnikem služeb - Nosková, Simona (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato diplomová práce analyzuje spokojenost zákazníků se službami půjčovny lodí Odyseatour. Dotazníkové šetření si klade za cíl zjistit, jak jsou zákazníci se službami podniku spokojeni. Diplomová práce dále zahrnuje analýzu konkurentů podniku a SWOT analýzu. V závěru jsou shrnuty výsledky provedených analýz a jsou navržena opatření, která mají vést ke zkvalitnění služeb společnosti.
Analysis of customer satisfaction with selected service provider
Keywords: Služba; marketing služeb; nákupní chování zákazníka; marketingový výzkum ve službách; Service; marketing of services; customer buying behavior; marketing research in services