Rozbor technologických postupů při sklizni a využití travních porostů. - Kümmel, Miloš (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce popisuje rozbor a stanovení technických,technologických a biologických aspektů sklizně a využití travních porostů. Došlo také k seznámení s celou technologickou linkou na sklizeň píce, včetně popisu jednotlivých prací.
Analysis of technologic process while harvest and usage grass crop.