Využití moderní technologie určování polohy vozidla GPS při řízení činnosti mechanizačních prostředků. - Mezera, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce popisuje využití moderní technologie k určení polohy vozidla pomocí systému GPS. Dále popisuje jeho využití při mapování výnosu.
Usage modern technology of determining car location GPS by driving activity of mechanisation vehicle.