Vliv mateřské školy na dítě - Kržová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Záměrem této bakalářské práce je zjistit, jaký vliv má mateřská škola na naše děti. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se zabývám vývojem dítěte v předškolním věku, hrou, výchovou v rodině a mateřskou školou. V praktické části zjišťuji, do jaké míry se rodiče podíleli na adaptaci dítěte do MŠ a jak se dítě zlepšilo v dovednostech, schopnostech a socializaci po nástupu do mateřské školy. Praktická část je založena na kvalitativní metodě s dotazníkem.
Influence nursery school over child
Keywords: Dítě předškolního věku; hra; rodina; mateřská škola; výchova; Preschool age children; play; family; kindergarten; parenting